Vasvár 2020. - Felhívás


A Nagy Gáspár Művelődési Központ 2020. június 25-28. között rendezi meg a Nemzetközi Színjátszó Fesztivált.


A csoportok téma, idő és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. A szervezők fenntartják a jogot a kiválasztásra. A fesztivál nyári időszakban zajlik, ami lehetővé teszi a szabadtéri előadások megtartását. A Zeneiskola, a Templomkert és a Szentkút is helyet ad előadásoknak. Vendéglátóhelyek, kocsmaudvarok és belsők is válhatnak játszóhellyé konkrét kérések esetén. A csoportok kérhetik előadásuk minősítését. A Vándordíjon kívül továbbiakat adunk ki, melyek között pénzdíjasok is lesznek. A mostani igények alapján 10-15 között lesz azon települések száma, amelyek előadást igényelnek a Hegyháton túl a megyén kívül, sőt országhatáron túlról is. (A vidéki előadást vállaló csoportok részvételi költségei -szállás, étkezés- az előadások számával csökkennek)

A zsűri tagjai ismert szakemberek lesznek az elmúlt évekből, akik jól ismerik a Fesztivál atmoszféráját, valamint új arcok is megjelennek.

Nevezési feltétel: pontosan kitöltött, határidőre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás. Elvárás a marketinganyag időben való leadása.

A jelentkezés nem jelent automatikus beválogatást!!!

A jelentkezési lapon egy email címet (kérjük azt használni a szervezési folyamatban) és telefonszámot adjanak meg, és azon legyenek elérhetők. Az email-en leadott címeken fogunk információt cserélni.


Nevezési határidő: 2020. március 6. /péntek/


A jelentkezés elfogadásáról április 15-ig döntünk. A több, vagy vidéki előadásra, vállalkozók esetén minden költséget mi és a fogadó fél visel.

További információk kérhetők: Telefonon: 00-36-94/573-070, E-mailen: info@ngkk.hu Gergye Rezső, Halmosi Tamás

Nevezési lap letölthető INNEN

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Vasvár Város Önkormányzata, Magyar Szín-Játékos Szövetség, Vas Megye Közgyűlése és a VASVÁR NÉPE.


„A finom érzékenységű és minden ágában – a tragédiától a bohózatig – jól irányított színház néhány év alatt képes megváltoztatni egy nép fogékonyságát. Ám a lezüllesztett színház, ahol Pegazus szárnyait patái helyettesítik, egy egész nemzetet tud közönségessé tenni és elaltatni.” (Lorca)

Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

06 Feb 2020

19h, MU Színház

07 Feb 2020

14h, DESZ24

28 Feb 2020

11h, Csabagyöngye Kulturális Központ

Please reload

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

© 2015 Magyar Szín-Játékos Szövetség

  • Facebook B&W