top of page
  • Szerző képeJátékos

Vasvár 2020. - Felhívás


A Nagy Gáspár Művelődési Központ 2020. június 25-28. között rendezi meg a Nemzetközi Színjátszó Fesztivált.


A csoportok téma, idő és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. A szervezők fenntartják a jogot a kiválasztásra. A fesztivál nyári időszakban zajlik, ami lehetővé teszi a szabadtéri előadások megtartását. A Zeneiskola, a Templomkert és a Szentkút is helyet ad előadásoknak. Vendéglátóhelyek, kocsmaudvarok és belsők is válhatnak játszóhellyé konkrét kérések esetén. A csoportok kérhetik előadásuk minősítését. A Vándordíjon kívül továbbiakat adunk ki, melyek között pénzdíjasok is lesznek. A mostani igények alapján 10-15 között lesz azon települések száma, amelyek előadást igényelnek a Hegyháton túl a megyén kívül, sőt országhatáron túlról is. (A vidéki előadást vállaló csoportok részvételi költségei -szállás, étkezés- az előadások számával csökkennek)

A zsűri tagjai ismert szakemberek lesznek az elmúlt évekből, akik jól ismerik a Fesztivál atmoszféráját, valamint új arcok is megjelennek.

Nevezési feltétel: pontosan kitöltött, határidőre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás. Elvárás a marketinganyag időben való leadása.

A jelentkezés nem jelent automatikus beválogatást!!!

A jelentkezési lapon egy email címet (kérjük azt használni a szervezési folyamatban) és telefonszámot adjanak meg, és azon legyenek elérhetők. Az email-en leadott címeken fogunk információt cserélni.


Nevezési határidő: 2020. március 6. /péntek/


A jelentkezés elfogadásáról április 15-ig döntünk. A több, vagy vidéki előadásra, vállalkozók esetén minden költséget mi és a fogadó fél visel.

További információk kérhetők: Telefonon: 00-36-94/573-070, E-mailen: info@ngkk.hu Gergye Rezső, Halmosi Tamás

Nevezési lap letölthető INNEN

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Vasvár Város Önkormányzata, Magyar Szín-Játékos Szövetség, Vas Megye Közgyűlése és a VASVÁR NÉPE.


„A finom érzékenységű és minden ágában – a tragédiától a bohózatig – jól irányított színház néhány év alatt képes megváltoztatni egy nép fogékonyságát. Ám a lezüllesztett színház, ahol Pegazus szárnyait patái helyettesítik, egy egész nemzetet tud közönségessé tenni és elaltatni.” (Lorca)

Comentarios


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page