top of page
  • Szerző képeJátékos

Vasvár 2019. - Felhívás


A Nagy Gáspár Kulturális Központ 2019. június 20-23. között rendezi meg a Nemzetközi Színjátszó Fesztivált. Jelentkezni március 8-ig lehet.


A csoportok téma, idő és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. A szervezők fenntartják a jogot a kiválasztásra. A fesztivál nyári időszakban zajlik, ami lehetővé teszi a szabadtéri előadások megtartását. A Zeneiskola, a Templomkert és a Szentkút is helyet ad előadásoknak. Vendéglátóhelyek, kocsmaudvarok és belsők is válhatnak játszóhellyé konkrét kérések esetén. A csoportok kérhetik előadásuk minősítését.


A Vándordíjon kívül továbbiakat adunk ki, melyek között pénzdíjasok is lesznek. A mostani igények alapján 10-15 között lesz azon települések száma, amelyek előadást igényelnek a Hegyháton túl a megyén kívül, sőt országhatáron túlról is. (A vidéki előadást vállaló csoportok részvételi költségei -szállás, étkezés- az előadások számával csökkennek)


A zsűri tagjai ismert szakemberek lesznek az elmúlt évekből, akik jól ismerik a Fesztivál atmoszféráját, valamint új arcok is megjelennek.


Nevezési feltétel: pontosan kitöltött, határidőre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás. Elvárás a marketinganyag időben való leadása.


A jelentkezés nem jelent automatikus beválogatást!!!


A jelentkezési lapon egy email címet (kérjük azt használni a szervezési folyamatban) és telefonszámot adjanak meg, és azon legyenek elérhetők. Az email-en leadott címeken fogunk információt cserélni.


Nevezési határidő: 2019. március 8. /péntek/


A jelentkezés elfogadásáról április 15-ig döntünk. A tervek szerint a szálláshoz és étkezéshez a résztvevőknek minimális költséget kell fizetni. A vidéki előadásra vállalkozók esetén minden költséget mi és a fogadó fél visel.


További információk kérhetők: Telefonon: 00-36-94/573-070, E-mailen: info@ngkk.hu Gergye Rezső, Halmosi Tamás


Nevezési lap letölthető INNEN


Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiuma, Vasvár Város Önkormányzata, Magyar Szín-Játékos Szövetség, Vas Megye Közgyűlése és a VASVÁR NÉPE

Commentaires


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page