top of page
  • Szerző képeJátékos

THEATERWELTEN Nemzetközi Fesztivál - Felhívás!


A következő THEATERWELTEN nemzetközi amatőr színházi fesztivál 2019. június 20. és 23. között lesz a németországi Rudolstadtban (Thüringia). A fesztivál felhívást adott ki az amatőrszínházi csoportokhoz.


A THEATERWELTEN a tapasztalatszerzés fesztiválja előadásokon, prezentációkon, kiállításokon és forumokon keresztül. A fesztivál célja és alapeszméje, hogy fórumot teremtsen a találkozásokhoz Európán kívüli színpadi alkotásokkal. Így a világ hat régiója (EU, Ázsia, Afrika, Ausztrália, Óceánia, Észak- és Dél Amerika) képviselteti magát a THEATERWELTEN-en; mindegyik egy-egy előadással és workshop-pal.


A színház társadalmi erő, vallják a szervezők. A THEATERWELTEN hisz abban, hogy színház képes társadalmi változásokat előidézni és szembenézni a geopolitikai realitásokkal, és hogy egy játékosabb formában, meglehetősen könnyedén legyőzni a határokat.


Aki többet szeretne megtudni a THEATERWELTEN-ről, látogasson el a http://theaterwelten.info/en/ vagy a https://www.youtube.com/watch?v=DaYOf2po9Ew oldalakra.


A jelentkezési űrlap INNEN letölthető.


A jelentkezési lapot, benne az előadásotok linkjével 2018. szeptember 30-ig kell elküldeni e mail-ben DARINA STARTSEVA-nak a Startseva@bdat.info címre (a bdat a német szövetség rövidítése)


További információ is ezen a címen kérhető.

Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page