top of page
  • Szerző képeJátékos

Szobaszínházak fesztiváloznak Gyöngyösön


Harmadjára szervezi meg a Mozaik Színkör a Szobaszínházi Fesztivált Gyöngyösön. A közönség hat előadást láthat december 15-én és 16-án a Mátra Honvéd Kaszinó épületében.


- Az első SzoFeszt 2011-ben tartottuk - meséli Válik Isván, a fesztivál szervezője, a Mozaik Színkör vezetője. - Akkoriban nagyon sok előadást láttam az ország különböző pontjain különböző fesztiválokon, és arra gondoltam, hogy milyen jó lenne ezeket "hazahozni".


A rendszert a POSZT alapján alakítottam ki: az általam látott - szobaszínházban is előadható - legjobb előadásokat hívtuk meg. 2012-ben újráztunk, 2013-tól viszont minden hónapban meghívtunk egy előadást, így a fesztivált pihentettük. Az évadszerű lebonyolításhoz azonban már nincs elég kapacitásunk, de a jó vendégelőadásokról nem szeretnénk lemondani, így újraélesztjük a SzoFeszt. Ma már nem látok annyi előadást, de megvannak azok az előadók, csoportok, akiknek a produkcióját vakon is meg merem hívni.


A III. Szobaszínházi Fesztivál programja:


December 15. péntek 18 óra - Megnyitó 18:15 - Kívül-belül, Rév Színház (Győr) 20 óra - Kimondva-kimondatlanul - KB35 (Inárcs)


December 16. szombat 16 óra - Csodaváró - Heine-Barabás Duó (Kartal) 17:45 - Irina - Rév Színház (Győr) 19:30 - mozART - Simon Attila (Budapest) 21 óra - Weiner Sennyey Tibor: Diogenész - Formanek Csaba (Budapest)


Minden előadás után közönségtalálkozó!


Jegyek: Előadásonként: 800 Ft. Bérlet: 4.000 Ft.


Támogatói jegyek kaphatók! Jegyfoglalás: szobaszinhaz@gmail.com

Esemény a Facebook-on:

Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page