XXX. Moson Megye Színjátszó Találkozó - Felhívás

11 Dec 2019

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 2020. május 8-tól 10-ig a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban ismételten megrendezi a magyar anyanyelvű amatőr színjátszó csoportok találkozóját.


A rendezvény céljai:

  • bemutatkozási lehetőség biztosítása

  • országos minősítés szerzési lehetőség

  • tapasztalatszerzés és -csere

  • külföldi kapcsolatok ápolása

A találkozóra a szervezőtől igényelt jelentkezési lapon bármely kárpát-medencei magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció. A szervezők előnyben részesítik azt a produkciót, mely az egy óra időtartamot nem haladja meg.


Az előadásokat minősítő zsűri tekinti meg, amely szakmai tanácskozás keretében kérésre értékeli a produkciót, s különböző értékelési szempontok alapján díjakat oszt ki. Amely produkciók jelzik a jelentkezési lapon ezen igényüket, a minősítő zsűritől országos minősítést szerezhetnek.


A résztvevő csoportok az utazásukat maguk oldják meg. A szervezők minden csoportnak igény esetén térítés nélkül szombat és vasárnap étkezést, a távolabbról érkező együtteseknek a lehetőségek mértékéig szállást biztosítanak. Nevezési díj nincs.


Jelentkezési határidő: 2020. március 31.


Jelentkezni az erre a célra szolgáló űrlapon lehet. A jelentkezési lapot a következő címek egyikére kell elküldeni:
    • Postán: Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, H-9201 Mosonmagyar-óvár, Pf. 152.
    • E-mailban: info@movarkultura.hu


A jelentkező csoportnak érvényes e-mail címmel kell rendelkeznie, mert a kapcsolattartás elektronikus úton történik!


A találkozóval kapcsolatban a 00 36 96/217-388 telefon, valamint az info@movarkultura.hu e-mail címen lehet érdeklődni, illetve jelentkezési lapot kérni. A jelentkezési lap INNEN letölthető.


A szervezők 2020. április 9-ig döntenek a jelentkezés elfogadásáról, s a résztvevő csoportokat részletesen tájékoztatják a találkozó tudnivalóiról.


Jó felkészülést, eredményes szereplést!

Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület

Please reload