XXVIII. Moson Megye Színjátszó Találkozó - Felhívás

9 Feb 2018

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 2018. május 11-től 13-ig a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban ismételten megrendezi a magyar anyanyelvű amatőr színjátszó csoportok találkozóját.

 

A rendezvény céljai: 
bemutatkozási lehetőség biztosítása
országos minősítés szerzési lehetőség
tapasztalatszerzés és -csere
külföldi kapcsolatok ápolása

 

A találkozóra a szervezőtől igényelt jelentkezési lapon bármely kárpát-medencei magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció. A szervezők előnyben részesítik azt a produkciót, mely az egy óra időtartamot nem haladja meg.

 

Az előadásokat minősítő zsűri tekinti meg, amely szakmai tanácskozás keretében kérésre értékeli a produkciót, s különböző értékelési szempontok alapján díjakat oszt ki. Amely produkciók jelzik a jelentkezési lapon ezen igényüket, a minősítő zsűritől országos minősítést szerezhetnek.

 

A résztvevő csoportok az utazásukat maguk oldják meg. A szervezők minden csoportnak igény esetén térítés nélkül szombat és vasárnap étkezést, a távolabbról érkező együtteseknek a lehetőségek mértékéig szállást biztosítanak. Nevezési díj nincs.

 

Jelentkezési határidő: 2018. március 31.

 

Jelentkezni az erre a célra szolgáló űrlapon lehet. 

 

A jelentkezési lapot a következő címek egyikére kell elküldeni:

 

Postán: Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, H-9201 Mosonmagyar-óvár, Pf. 152.
E-mail: info@movarkultura.hu

 

A jelentkező csoportnak érvényes e-mail címmel kell rendelkeznie, mert a kapcsolattartás elektronikus úton történik!

 

A találkozóval kapcsolatban a 00 36 96/217-388 telefon, valamint az info@movarkultura.hu e-mail címen lehet érdeklődni, illetve jelentkezési lapot kérni. A jelentkezési lap a www.movarkultura.hu honlapról vagy INNEN letölthető.

 

A szervezők 2018. április 15-ig döntenek a jelentkezés elfogadásáról, s a résztvevő csoportokat részletesen tájékoztatják a találkozó tudnivalóiról.

 

Jó felkészülést, eredményes szereplést!

Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület

Please reload

Please reload