top of page
  • Szerző képeJátékos

XXVIII. Moson Megye Színjátszó Találkozó - Felhívás


A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 2018. május 11-től 13-ig a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban ismételten megrendezi a magyar anyanyelvű amatőr színjátszó csoportok találkozóját.


A rendezvény céljai: bemutatkozási lehetőség biztosítása országos minősítés szerzési lehetőség tapasztalatszerzés és -csere külföldi kapcsolatok ápolása


A találkozóra a szervezőtől igényelt jelentkezési lapon bármely kárpát-medencei magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció. A szervezők előnyben részesítik azt a produkciót, mely az egy óra időtartamot nem haladja meg.


Az előadásokat minősítő zsűri tekinti meg, amely szakmai tanácskozás keretében kérésre értékeli a produkciót, s különböző értékelési szempontok alapján díjakat oszt ki. Amely produkciók jelzik a jelentkezési lapon ezen igényüket, a minősítő zsűritől országos minősítést szerezhetnek.


A résztvevő csoportok az utazásukat maguk oldják meg. A szervezők minden csoportnak igény esetén térítés nélkül szombat és vasárnap étkezést, a távolabbról érkező együtteseknek a lehetőségek mértékéig szállást biztosítanak. Nevezési díj nincs.


Jelentkezési határidő: 2018. március 31.


Jelentkezni az erre a célra szolgáló űrlapon lehet.


A jelentkezési lapot a következő címek egyikére kell elküldeni:


Postán: Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, H-9201 Mosonmagyar-óvár, Pf. 152. E-mail: info@movarkultura.hu


A jelentkező csoportnak érvényes e-mail címmel kell rendelkeznie, mert a kapcsolattartás elektronikus úton történik!


A találkozóval kapcsolatban a 00 36 96/217-388 telefon, valamint az info@movarkultura.hu e-mail címen lehet érdeklődni, illetve jelentkezési lapot kérni. A jelentkezési lap a www.movarkultura.hu honlapról vagy INNEN letölthető.


A szervezők 2018. április 15-ig döntenek a jelentkezés elfogadásáról, s a résztvevő csoportokat részletesen tájékoztatják a találkozó tudnivalóiról.


Jó felkészülést, eredményes szereplést!

Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület

Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page