top of page
  • Szerző képeJátékos

Manézs Színházi Szemle 2017 - Felhívás


A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve negyedik alkalommal hirdeti meg tiszaújvárosi minősítő találkozóját nem-hivatásos színházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára.


Nem-hivatásos színházak minősítő fesztiválja - In memoriam Lengyel Pál


A találkozó időpontja: 2017. szeptember. 23-24. Helyszín: Tiszaújváros – Derkovits Kulturális Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 2.)


Nevezési feltételek: A találkozóra műfaji megkötés nélkül jelentkezhet minden nem hivatásos, ifjúsági és felnőtt színjátszó csoport.


Nevezési díj: 800 Ft/ fő.


Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 8. (péntek) 24 óra

A fesztivál saját elismerésein túl az előadások kérhetik a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítését.*

Felhívás és jelentkezési lap letölthető:


A jelentkezések alapján a rendezőbizottság dönt a meghívásról.


Egyszerű étkezést (hideg ebéd és reggeli, meleg vacsora) és hálózsákos szállást térítésmentesen biztosítunk. Magasabb színvonalú szolgáltatás előzetes egyeztetést követően önköltségesen igénybe vehető.


Bővebb információ: info@montazsegyesulet.hu e-mail címen keresztül, vagy Püspöki Pétertől kérhető (+3620/446-1542). A nem online kitöltött jelentkezési lapokat az info@montazsegyesulet.hu címre kérjük visszaküldeni!

*A minősítés a MSzSz tagjai számára térítésmentes, a tagságdíj 6000 Ft/év, amely a helyszínen is befizethető. A nem tagok számára a minősítés díja 10.000 Ft/ előadás.

Commentaires


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page