top of page
  • Weiner Sennyey Tibor, Ilyés Lénárd

Együtt vagyunk benne a pácban! - Nyílik a Kettőspont és a Kispont

Új színházi és képzőművészeti helyszín nyílik hamarosan a Ráday utcában. A Kettőspont Színház és Sprituális Ügynökség Formanek Csaba vezetésével épül a 39-es szám alatt, Debreczeni Imre pedig a Kispont Galériát szervezi a Ráday 9-ben. A két helyszínről, a színház- és galériaalapítás kalandjairól a Drót készített Zoom-interjút, a MetroWork Színházművészeti Szabadiskola pedig egy podcast beszélgetést.


A Dróton Weiner Sennyey Tibor kérdezte a vezetők mellett a Vígszínház társulati tagját, Zoltán Áron színészt, aki Formanek új, készülő produkciójának, a Likvidátornak a főszereplője.

Ilyés Lénárd a MetroWorks alapítójának közel 80 perces podcast adásában pedig az alkotók sok-sok anekdota kíséretében meséltek terveikről, álmaikról, művészi elképzeléseikről.

A további hírek érdekében kövessétek a Kettőspont Facebook-oldalát: https://www.facebook.com/kettos.szinhaz - és a Kispontét: https://www.facebook.com/kispont.galeria


A két helyszín közös honlapja: http://kettospontszinhaz.hu


Az elmúlt évekhez hasonlóan érkezik hamarosan a Játékosra az évösszegző Szín-Játékos Körkép, ezúttal - rendhagyó módon - online videóbeszélgetések formájában. Az első részt, a debreceni DESZínház vezetőivel készült interjút már holnap megnézhetitek!

Commentaires


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page