top of page
  • Szerző képeJátékos

Kótsi Patkó János VIII. Minősítő Diákszínjátszó Fesztivál - Felhívás


A Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár NYOLCADIK alkalommal hirdeti meg a határon átnyúló, Minősítő Diákszínjátszó Fesztivált, amelyre várják a csoportok nevezését.


A Minősítő Diákszínjátszó Találkozóra musical-en, rockoperán kívül minden más műfajjal nevezhetnek a csoportok, tematikai megkötés nincsen. A nevezett előadások maximum műsorideje 60 perc.


A Találkozó időpontja: 2021. OKTÓBER 26-28.

A fesztivál megnyitó pontos időpontja: 2021. OKTÓBER 27. SZERDA 9.30

A fesztivál díjkiosztó gálája: 2021. október 28. csütörtök kb. 16.00 óra

Helyszín: Derecskei Városi Művelődési Központ és Könyvtár, 4130 Derecske, Köztársaság u. 107. (Hajdú- Bihar Megye, Debrecentől 25 km-re.)


Az előadásokat felkért szakmai zsűri értékeli, valamint minősítést is kérhetnek a résztvevő csoportok, ezen kívül díjazást nyer az első három csoport a meghirdetett kategóriákban. A zsűri a legjobb női, férfi színészi alakításokat és a legjobb rendezőt is jutalmazza. A résztvevő csoportoknak a szállása és a két nap teljes étkeztetése biztosított, az utazás és szállítás költségeit a csoport állja.


Nevezési díj: 1500 Ft/fő (csoportvezetőnek (2 fő) ingyenes. Amely tartalmazza a három napi étkezés és két éjszaka szállás költségét is.


A távolabbról érkező együtteseket, valamint az erre igényt tartó csoportokat október 26-án fogadjuk szállás lehetőséggel és vacsorával, színpadbejárási lehetőséggel.


A jelentkezést követően és a nevezés elfogadása után, részletes programleírást küldünk!


A létszám korlátozása miatt, kérem minél hamarabb jelezze a csoport részvételi szándékát, de legkésőbb 2021. október 15-ig.


Felhívjuk figyelmét, hogy jelenleg nincsen járványügyi korlátozás az intézményben, amely a színházi előadások lebonyolítását akadályozza. Amennyiben azonban erősödne a járvány helyzet, úgy az éppen aktuális járványügyi intézkedések és rendeletek lesznek irányadóak. Online eseményt nem tervezünk lebonyolítani.


JELENTKEZÉSEKET VÁRJUK:


muvkozpont.derecske@gmail.com címre, vagy Postacím: Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár, 4130 Derecske, Köztársaság u. 107., TEL: +36-54-410-060; +36-20-370-4905

Határon túli színjátszó csoportoknak meghívó levelet küldünk.


Kapcsolattartó és bővebb információ: Nádházi-Tálas Csilla- intézményvezető


Kiírás és jelentkezési lap:

kiírás 2021
.docx
DOCX letöltése • 127KB

コメント


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page