top of page
  • Szerző képeJátékos

V. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivál - Felhívás


A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ ismét meghirdeti a Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivált.

A fesztivál időpontja:

2020. december 5., Békéscsaba


Nevezési határidő: 2020. november 1.


A Fesztiválra jelentkezés feltételei:

1. – A fesztiválra kizárólag nem hivatásos (amatőr) vers és/vagy prózamondók jelentkezését várjuk. 2. – A jelentkező a betöltötte a 15. életévét. 3. – A jelentkezőket két korcsoportba soroljuk: A = 15-18 év közöttiek; B = 18 év felettiek


A választott versre és/vagy prózára vonatkozó követelmények:

1. – Minden jelentkező max. 6, min. 3 verssel és/vagy pózával jelentkezhet. A megadott művek közül a helyszínen, zsűri nevez meg egyet (esetleg kettőt) meghallgatásra. 2. – A fesztiválra nevezett vers, vagy prózai mű előadási ideje: min. 2, max. 10 perc.


Jelentkezés menete:

1. – A Fesztiválra való nevezéshez megfelelően kitöltött jelentkezési lap (mellékletben!). 2. – Kérjük, hogy a jelentkezési lapot on-line küldje meg a felingszinhaz@gmail.com címre

letölthető INNEN:

JM_Feszt_2020_kiiras_jellap_kep_szurke_O
.
letöltése • 1.12MB

Meghívás és fesztivál:

1. – A fesztiválra jelentkezők közül 20 fő versmondót, és 20 fő prózamondót hívnak meg a szervezők. 2. – Döntéséről a szervező a kiválasztott jelentkezőket elektronikus formában (e-mail) értesíti. 3. – A fesztivál tervezett időpontja: 2020. december 05. 4. – A fesztiválon, kategóriánként 1., 2., 3. díj (esetleg különdíj) kiadására kerül sor.


A kiírásban leírtak elfogadása:

A jelentkezési lap Fesztiválra történő benyújtásával a jelentkező elfogadja az itt írtakat, illetve kijelenti, hogy engedélye van minden, esetlegesen szerzői joggal védett szöveg történő felhasználására.

Egyéb tudnivalók: Az esetleg felmerülő szállással, utazással kapcsolatos költségek a jelentkezőt terhelik.


Féling Színház Kulturális Egyesület Csabagyöngye Kulturális Központ

Comentários


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page