V. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivál - Felhívás


A Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ ismét meghirdeti a Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivált.

A fesztivál időpontja:

2020. december 5., Békéscsaba


Nevezési határidő: 2020. november 1.


A Fesztiválra jelentkezés feltételei:

1. – A fesztiválra kizárólag nem hivatásos (amatőr) vers és/vagy prózamondók jelentkezését várjuk. 2. – A jelentkező a betöltötte a 15. életévét. 3. – A jelentkezőket két korcsoportba soroljuk: A = 15-18 év közöttiek; B = 18 év felettiek


A választott versre és/vagy prózára vonatkozó követelmények:

1. – Minden jelentkező max. 6, min. 3 verssel és/vagy pózával jelentkezhet. A megadott művek közül a helyszínen, zsűri nevez meg egyet (esetleg kettőt) meghallgatásra. 2. – A fesztiválra nevezett vers, vagy prózai mű előadási ideje: min. 2, max. 10 perc.


Jelentkezés menete:

1. – A Fesztiválra való nevezéshez megfelelően kitöltött jelentkezési lap (mellékletben!). 2. – Kérjük, hogy a jelentkezési lapot (letölthető INNEN) on-line küldje meg a felingszinhaz@gmail.com címre


Meghívás és fesztivál:

1. – A fesztiválra jelentkezők közül 20 fő versmondót, és 20 fő prózamondót hívnak meg a szervezők. 2. – Döntéséről a szervező a kiválasztott jelentkezőket elektronikus formában (e-mail) értesíti. 3. – A fesztivál tervezett időpontja: 2020. december 05. 4. – A fesztiválon, kategóriánként 1., 2., 3. díj (esetleg különdíj) kiadására kerül sor.


A kiírásban leírtak elfogadása:

A jelentkezési lap Fesztiválra történő benyújtásával a jelentkező elfogadja az itt írtakat, illetve kijelenti, hogy engedélye van minden, esetlegesen szerzői joggal védett szöveg történő felhasználására.

Egyéb tudnivalók: Az esetleg felmerülő szállással, utazással kapcsolatos költségek a jelentkezőt terhelik.


Féling Színház Kulturális Egyesület Csabagyöngye Kulturális Központ

Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

06 Feb 2020

19h, MU Színház

07 Feb 2020

14h, DESZ24

28 Feb 2020

11h, Csabagyöngye Kulturális Központ

Please reload

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

© 2015 Magyar Szín-Játékos Szövetség

  • Facebook B&W