top of page
  • Szerző képeJátékos

III. Józsa Mihály Békés megyei Vers- és Prózamondó Fesztivál - Felhívás!


A fesztivált harmadik alkalommal rendezik meg Békéscsabán, 2018. december 8-án.


A fesztivál szervezője: a Féling Színház Kulturális Egyesület és a Csabagyöngye Kulturális Központ.


nevezési határidő: 2018. október 27.


A Fesztiválra jelentkezés feltételei:


1. – A fesztiválra kizárólag nem hivatásos (amatőr) vers és/vagy prózamondók jelentkezését várjuk. 2. – A jelentkező a betöltötte a 15. életévét. 3. – A jelentkezőket két korcsoportba soroljuk: A = 15-18 év közöttiek; B = 18 év felettiek


A választott versre és/vagy prózára vonatkozó követelmények:


1. – Minden jelentkező max. 6, min. 3 verssel és/vagy pózával jelentkezhet. (Ezeket digitális formában – doc. vagy txt. vagy rtf – kérjük, küldje meg a jelentkezéssel egy időben.) A megadott művek közül a helyszínen, zsűri nevez meg egyet (esetleg kettőt) meghallgatásra. 2. – A fesztiválra nevezett vers, vagy prózai mű előadási ideje: min. 2, max. 10 perc.


Jelentkezés menete:


1. – A Fesztiválra való nevezéshez megfelelően kitöltött jelentkezési lap (mellékletben!). 2. – Kérjük, hogy a jelentkezési lapot és az egyéb, nevezéshez kért anyagokat on-line küldje meg a felingszinhaz@gmail.com címre (http://sj52.szinhaz.org/Feling.html).


Beválogatás és fesztivál:


1. – A fesztiválra jelentkezők közül 20 fő versmondót, és 20 fő prózamondót hív meg a (elő)zsűri. 2. – Az előzsűri döntései véglegesek, reklamációnak helye nincs. Döntéséről a szervező a kiválasztott jelentkezőket elektronikus formában (e-mail) értesíti. 3. – A fesztivál tervezett időpontja: 2018. december 08. 4. – A fesztiválon, kategóriánként 1., 2., 3. díj (esetleg különdíj) kiadására kerül sor.


A kiírásban leírtak elfogadása:


A jelentkezési lap Fesztiválra történő benyújtásával a jelentkező elfogadja az e dokumentumban feltüntetett szabályokat, illetve kijelenti, hogy engedélye van minden, esetlegesen szerzői joggal védett szöveg nyilvános bemutatására.


Egyéb tudnivalók:


Az esetleg felmerülő szállással, utazással kapcsolatos költségek a jelentkezőt terhelik.


Féling Színház Kulturális Egyesület Csabagyöngye Kulturális Központ JELENTKEZÉSI LAP letölthető INNEN.

Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page