top of page
  • Szerző képeJátékos

ISZN Balassagyarmat, 2020. - Felhívás!


Balassagyarmat Város Önkormányzata és a Mikszáth Kálmán Művelődési Központ a Magyar Szín-Játékos Szövetség szakmai támogatásával 37. alkalommal hirdeti meg színjátszó fesztiválját.


XXXVII. Madách Imre Irodalmi és Színjátszó Napok Balassagyarmat, 2020. február 21-23.


Nevezési feltételek: A fesztiválra műfaji megkötés nélkül jelentkezhetnek hazai vagy határon túli nem hivatásos színházi és versmondó műhelyek, felnőtt és ifjúsági társulatok.


Előnyben részesülnek azok az előadások, amelyek az I. Világháborúról és/vagy annak utóhatásairól szóló irodalmi műveken alapulnak.

Olyan egyfelvonásos produkciók nevezését várjuk, amelyek megfelelnek kamaraszínházi körülményeinknek, és amelyek hossza maximum 70-90 perc lehet.


Szeretnénk minél több társulatnak bemutatkozási lehetőséget biztosítani, ezért a 120 percnél hosszabb beállási időt igénylő előadásokat csak kivételes esetben és a napi program első előadásaként tudjuk fogadni.


A fesztiválon az MSz-JSz minősítését kérhetik azok a társulatok, melyek 2019-re és 2020-ra rendezték, vagy a helyszínen rendezik tagdíjukat.


Nevezési díj: 3.600 Ft/fő, amelyet meghívás esetén kérünk befizetni, és amely tartalmazza a fesztivál étkezési és szállás-költségeihez való hozzájárulást is.


Sajnos, az utazással kapcsolatos költségek a jelentkezőket terhelik. Az előadáshoz közvetlenül nem kapcsolódó kísérőknek meg kell fizetniük az igénybe vett ellátás teljes költségét.


A fesztivál valamennyi előadása nyitott és ingyenes, a kísérő programok is.


Felhívás és jelentkezési lap letölthető INNEN.


A jelentkezési lapokat a mellékletekkel együtt isznfeszt2020@gmail.com címre várjuk. Jelentkezési határidő: 2020. január 9.


Túljelentkezés esetén az ISZN rendezőbizottsága választja ki a meghívottakat, akiket 2020. január 15-ig értesítünk.


Bővebb információ: Hegedűsné Jusztin Gizella Mikszáth Kálmán Művelődési Központ – 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 50. +36/35/300-622, +36/20/7798409

Comentarios


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page