top of page
  • Bodea György

Határtalan diákszínjátszó találkozó - PADIF 2022.


Az idén, két év kihagyással, szeretnénk újra Partiumi Diákszínjátszó Fesztivált szervezni, új néven: Határtalan diákszínjátszó találkozó - PADIF 2022. Jöjjetek az idén Szilágycsehbe, mutassátok meg hogy szeretitek a színjátszást ! Lehetőségünk lesz a viszontlátásra, tapasztalatcserére valamint gondolataink és elképzeléseink megosztására.


Határtalan diákszínjátszó találkozó - PADIF 2022.

Helyszín: Városi Művelődési Ház, Cehu Silvaniei (Szilágycseh), Románia

Dátum: 2022. október 28-29.Jelentkezési határidő: 2022. október 15.Céljaink változatlanok: a magyar és egyetemes színházi kultúra népszerűsítése, nemzeti tudatunk erősítése, anyanyelvünk ápolása valamint az, hogy mindenki jól érezze magát.


A fesztivál legfontosabb elvárásai: a szép magyar beszéd, a fiatalos mozgáskultúra és a gondolatébresztő, kreatív színpadi megoldások.


Két kategóriát hirdetünk meg: az általános iskolásoknak (V-VIII osztály) és gimnazistáknak (IX-XII). Pénteken, október 28-án 15 órától az általános iskolásoké lesz a színpad, szombaton október 29-én reggel 10 órától a gimnazisták lépnek fel. Szombat délután szívesen fogadunk fiatalokból összeállított csoportokat is. A XXII. PADIF-nak nincs versenyjellege! A résztvevő szakemberek kiértékelik az előadásokat, szakmai tanácsokat adnak.A rendezvényhez fűződő fontosabb tudnivalók:

1. Az előadások időtartama korlátlan!

2. A rendezvény lebonyolítását a Berekenye Ifjúsági Társaság, Tövishát Kulturális Társaság és a Városi Művelődési Ház biztosítja, a Szilágycsehi Polgármesteri Hívatal és Communitas Alapítvány anyagi támogatásával.

3. A fesztivál helyi költségeit a szervezők fizetik, az utazási költségeket a csoportok kell megoldják.

4. Jelentkezéseteket e-mail-en várjuk 2022. október 15-ig a következő címre: ocsi.scseh@gmail.com. Mobil számom: 0744-559313. A jelentkezési lap az oldal alján található.

5. A fesztivál időpontja: 2022. október 28-30.

6. Helyszín: Szilágycseh (Cehu Silvaniei) Városi Művelődési Ház.Sok sikert kívánok a felkészüléshez, az októberi találkozás reményében,

Bodea GyörgyFelhivas_csoportoknak_PADIF_2022 (1)
.docx
DOCX letöltése • 16KB

Jelentkezesi_lap_PADIF_2022
.doc
DOC letöltése • 53KB

Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page