top of page
  • Szerző képeJátékos

Nyílik a FAM, a kreatív energiák tere


Közös helyszínt nyit az Itt és Most Társulat, az eNZo és a DIÓ HUmán Érlelő Központ. A FAM - Fadrusz Alkotó Műhely azzal a céllal jött létre, hogy teret engedjen a kreatív energiáknak.


A FAM alapítói: Horváth-Töreki Gergely, Szőke Gábor és Varju Nándor - a műhelynek az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány adja a szervezeti hátteret. A Fadrusz utcai helyszínt az Itt és Most Társulat, az eNZo - Magyarország legkisebb imprótársulata és a DIÓ Humán Érlelő Központ közösen tölti majd meg élettel. A hely profilja tehát jelenleg az improvizációs és drámajátékos tréningek szervezése és lebonyolítása, de terveik között szerepel Szentimreváros és a kerület környező városrészeinek kulturális kiszolgálása is. Napközben szeretnék a helyi kisgyermekeseket, nyugdíjasokat, míg az estékben a fiatal és középkorú népességet megszólítani.


A szervezők a színházi jellegű tréningek, felnőtt- és gyerekelőadások mellett kézműves-foglalkozásokat, garázsvásárt, hangfürdőt vagy éppen nyelvoktatást is szívesen látnak a FAM-ban - mindent, ami fejleszti az embereket és képes közösségeket kovácsolni.További információ a FAM Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/famimpro

Comentarios


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page