top of page
  • Szerző képeJátékos

A színészi extázis útjai | színészi workshop Békéscsabán


Két sikeres budapesti műhely után Békéscsabán is színészi workshopot tart Formanek Csaba. A július 2-7. között megvalósuló programra június 3-ig lehet jelentkezni.


A műhely leírása:


A workshopon a színészi hatás és jelenlét határvidékeit kutatjuk. Témánk a szenvedély avagy annak színpadi ábrázolása, beleértve ennek finom tartományait is. Keresni fogjuk az „elragadtatás” forrásait magunkban és átjárókat onnan (vagy "magunkból"?) a külső "valóságba", partnereink és a nézők felé. A tréning célja, hogy erősebbé, sugárzóbbá tegye színpadi jelenlétünket, és inspirációt és energiát találjunk a szabad alkotáshoz.


A résztvevők egyéni és csoportos etűdökön is dolgozhatnak, melyeket a kurzus során folyamatosan fejlesztünk majd. Intenzív mozgásra lehet számítani, így hozzatok erre alkalmas öltözéket. Aki szívesen foglalkozna beszéddel, már az első alkalomra is hozhat magával a fentiek szellemében megszólaló monológokat (esetleg verseket), vagy akár saját írásokat is - de a jelentkezőknek küldünk ajánlott szövegeket is.


A workshopot elsősorban színpadi tapasztalattal rendelkezőknek ajánljuk.


A programot minimum 8 fő jelentkezése esetén indítjuk el.További információ: steinwender.jozsef@gmail.com


FORMANEK CSABA (1979)


író, rendező, színész, a Magyar Szín-Játékos Szövetség elnökségi tagja - Több mint 20 éve foglalkozik színházzal. Hazai és külföldi mesterekkel dolgozott együtt, így munkáiban és tréningjeiben egyaránt megjelennek a színészi jelenlét, a fizikai színház, a commedia dell arte, a posztdramatikus vagy performatív színház elemei. Saját színházi produkciói Budapesten a Patyolat Próbaüzemben láthatók.


Комментарии


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page