top of page
  • Szerző képeJátékos

Adománygyűjtés a DOKK Humánkikötőért


A miskolci Montázs Egyesület felhívását közöljük.


Közösségi színházzal a közösségekért - mert mindenkinek kell egy hely!


Mi hiszünk abban, hogy mindenkinek meg kell élnie a közös alkotás örömét. Ehhez kell egy hely.


A DOKK ez a hely lesz!


A Montázs Egyesület 10 éve foglalkozik gyermekek és fiatalok színházművészeti nevelésével. Emellett alternatív színházi műhelyként felnőtt és ifjúsági előadásokkal és programokkal igyekszünk gazdagítani Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye kulturális életét. 2017-ben új, saját használatban lévő székhelyre költöztünk. Címünk: 3532 Miskolc, Vasgyári út 35. A helyszín adottságai lehetővé teszik, hogy eddigi kulturális és oktatási tevékenységeinket komplex rendszerbe szervezve, a térségben egyedülálló kulturális és közösségi teret hozzunk létre. A kialakítandó szolgáltató tér neve DOKK Humánszolgáltató Központ és Közösségi Tér, rövid neve DOKK Humánkikötő.


2018-ban saját erőforrásaink maximális kihasználásával és pályázati források bevonásával egy korszerű, többfunkciós oktatási és kulturális teret alakítunk ki, amely korszerűsége mellett megőrzi a hely adottságaiból fakadó polgári miliőjét is. Ezzel olyan új (hely)színnel gazdagítjuk Miskolc közösségi és kulturális életét, amely a zenei eseményektől a színházi előadásokig, a szakmai műhelyektől a kiállításokig a művészeti táboroktól a szakmai konferenciákig mindenkinek tartalmas és igényes programokat kínál.

A közel 200 m2-es komplex közösségi tér ékessége a 60 m2-es színházi és társművészeti próba- és előadóterem. Forrásaink kimerülése miatt azonban ennek technikai felszerelését csak közösségi támogatással tudjuk befejezni. Elhatároztuk, hogy adománygyűjtő kampányt indítunk, melynek célja, hogy közösségi összefogással teremtsük elő a DOKK-ban kialakított előadóterem balett szőnyegének és a színházi világításrendszer kiépítéséhez szükséges összeget – előzetes számításaink szerint 1.000.000 – 1.500.000 Ft-ot.


Tíz nagykövet vállalta, hogy hírét viszi a nagy világban adománygyűjtő kampányunknak. 10 ember, 10 aktivitás, 10. születésnap. Nagyköveteink kitűztek egy-egy célt, melynek segítségével adományozásra buzdítják a segíteni vágyókat. Van olyan, aki például idegeneket kér arra, hogy szavaljanak verset, van olyan, aki 10 embert kér arra, hogy meséljenek a Montázshoz és a színjátszáshoz kötődő élményeikről, és olyan is akad, aki arra bátor vállalkozásra adta a fejét, hogy színészeket kér, álljanak ügyünk mellé. Nagyköveteink aktivitásairól folyamatosan beszámolunk facebook oldalunkon. https://www.facebook.com/montazsegyesulet.miskolc/


A fejlesztés révén létrejött közösségi tér megnyitását közösségi programmal ünnepeljük, amelyre szeretettel várjuk támogatóinkat, hogy méltó keretek között, nyilvánosan köszönhessük meg segítségüket.


Célunk, hogy a DOKK a miskolci kulturális élet kedvelt és meghatározó közösségi tereként mindenki számára nyitott, értéket és örömet adó hellyé váljék.


Az adományok fogadásához használt bankszámla száma: Budapest Bank 10102718-04939300-01005008

(A külföldről történő utaláshoz Swit kód: BUDAHUHB Nemzetközi IBAN számlaszám: HU90-10102718-04939300-01005008.)


Kérjük, a közlemény rovatba írja be:

  • adomány

  • vagy amennyiben Önt nagykövetünk szólította meg: "adomány",valamint az Önt megszólító nagykövet monogramját. (Tehát ha pl. Kis Ilona felhívására adományoz, akkor a helyes közlemény: "adomány KI")


Köszönjük, hogy adományával támogatja az ügyet!

Legyen közös helyünk!


KAMPÁNYVIDEÓ:

Comentários


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page