top of page
  • Szerző képeJátékos

BUFF'estivál Belgiumban


A BUFF'estivalt a belgiumi Namur városában rendezik meg 2019. augusztus 14-17. között. Jelentkezni január végéig lehet.


A fesztivál jelszava a találkozás és felfedezés: nem csak különböző színházi formák, hanem a különböző kultúrák találkozása a cél, olyan művészeké, akik ugyanazzal a szenvedéllyel alkotnak a legkülönfélébb közönség előtt.


A fesztivál 15 előadást tud fogadni a világ minden tájáról. Az előadások maximum 60 percesek lehetnek, valamint biztosítani kell az érthetőséget a többnyelvű nemzetközi közönség számára. A jelentkezők munkáiban a legkülönbözőbb kifejezésmódok megjelenhetnek: színház, tánc, zene, cirkusz, ének, mime, báb, ezen túl pedig utcaszínházi és gyerekszínházi előadásokat is befogadnak. A fesztivál teljes időtartamára elvárt a részvevők jelenléte.


A fesztivál biztosítja a fellépők szállását és étkezését – legfeljebb 12 főig. Szállás a namuri ifjúsági szállón, 3-4 személyes szobákban. A Namurba érkezés költségeit a résztvevőknek kell viselniük.


A beválogatott előadások az új Maison de la Culture de Namur három termében kerülnek sorra a szervezők által megállapított program szerint. A beállási idő maximum 2 óra. Saját díszletet és kelléket kell hozni.


A résztvevők teljes körű biztosítással rendelkeznek a fesztivál időtartamában és kereteiben elszenvedett testi és polgári felelősségüket érintő károkra. Ez kiegészítő biztosítás az egyébként társulatonként meglévő biztosítás mellé, ami a fesztivál időtartamára és helyszíneire érvényes. Tehát az utazások idejére ajánlott a résztvevőknek egészségbiztosítást kötni balesetek, betegségek esetleges kockázataira.


A társulatok saját felelőssége megszerezni a Belgiumba utazást biztosító vízumot. Amennyiben ehhez meghívólevélre van szükségük, azt a szervezőktől kell kérniük. A jelentkezéshez szükséges: jelentkezési lap, valamint egy audio-vizuális felvétel a teljes előadásról, egy kameraállásból.

A bizottság nem fogja figyelembe venni azokat a jelentkezéseket, amik nem tartalmazzák ezt a felvételt.


Határidő: 2019. január 31. Eredményhirdetés: 2019. március 15.


A JELENTKEZÉSI LAP INNEN letölthető


Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page