top of page
  • Szerző képeJátékos

Arccal a halnak - pályázati felhívás


Pályakezdő alkotó és előadóművészeknek hirdet pályázatot az Artus Stúdió. A program célja, hogy segítséget nyújtsanak a művészi pályán való elindulás első lépéseinek megtételéhez azzal, hogy a pályakezdő alkotók lehetőséget kapnak ahhoz, hogy az Artus Stúdióban, professzionális körülmények között mutatkozhassanak meg a szakmának és a közönségnek. A programban résztvevők számára a bemutatót megelőzően próbalehetőséget, technikát és szakmai segítséget is biztosítanak.


„Arccal a halnak” az Artus új generációs programja


A támogatottak köre nyitott: a tánc, a színház, a vizuális, a zenei és bármilyen más műfajú vagy akár műfaji határokat feszegető területről is kikerülhetnek, amely „live art”, vagyis ahol az élő ember maga is megjelenik az alkotásban.


A pályázati felhívásra egy bemutatkozó-motivációs levél, valamint a bemutatandó alkotás koncepciójának leírásával lehet jelentkezni. A kiválasztott pályázatok alkotóit személyes beszélgetésre hívják, majd ezt követően születik döntés a támogatásról.


A pályázat folyamatos.


Az Artus Stúdió egy 2000 nm-es gyárépületben kialakított kortárs művészeti alkotóműhely, ahol több művészeti ág alkotói dolgoznak egymás mellett, együtt, egymást inspirálva.


Az Artus feladatának tekinti, fiatal, művészi pályájuk elején járó alkotók és alkotó csoportok felkarolását, támogatását, akik művészeti iskolákban vagy más egyéni utakon kezdték, kezdik meg alkotói pályájukat. A program ehhez kíván kezdeti „felhajtóerőt” adni.


Jelentkezni az artus.studio@gmail.com email címen lehet. (tárgy: Arccal a halnak pályázat)


A pályázat kiírása és az eddigi résztvevők: http://www.artus.hu/hu/programok/tamogatok/arccal-a-halnak

Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page