top of page
  • Szerző képeJátékos

XXII. Országos Falusi Színjátszó Találkozó, Adács - FELHÍVÁS!


Az adácsi Zéta Kulturális Egyesület szervezésében – a Magyar Szín-Játékos Szövetség szakmai támogatásával – ez évben is hirdetjük az Országos Falusi Színjátszó Találkozót. A fesztiválhoz anyagi támogatást nyújt az Emberi Erőforrások Minisztériuma.








XXII. Országos Falusi Színjátszó Találkozó X. Kárpát-medencei színjátszó találkozó Adács, 2018. november 16-17-18. A nagy hagyományú találkozóra elsődlegesen azon magyar nyelven játszó amatőr színjátszó csoportok jelentkezését várjuk az egész Kárpát-medencéből, amelyek falvakban, községekben működnek, illetve elsősorban falvak, községek lakosságának, közönségének játszanak. Szívesen látjuk azokat, akik már részt vettek ezen a találkozón, vagy hasonlókon, de örömmel fogadjuk olyan csoportok jelentkezését is, amelyek eddig még nem kapcsolódtak országos színjátszó fesztiválokhoz.


A rendezvényre csak túljelentkezés esetén válogatunk, ez esetben szakemberekből álló grémium választja ki a jelentkezők közül azokat a csoportokat, amelyeket meghívnak a találkozóra.


A találkozón az MSz-JSz minősítését lehet kérni. (A minősítést csak a Szövetség tagjai kaphatnak, akik idei tagdíjukat rendezték.)


A találkozót műhelybeszélgetések, műhelyfoglalkozások és tréningmunka kíséri – ahol lehetőség nyílik konkrét szakmai kérdések gyakorlati megoldására is. Várunk minden olyan véleményt, javaslatot, amelyeket továbbgondolva javíthatunk az amatőr színjátszó csoportok helyzetén. A szervezők örömmel fogadnak a műhelymunkákra vonatkozó témajavaslatokat is.


Aki „hallgatóságként”, „érdeklődőként” szeretne részt venni az eseményen, azt is szívesen látjuk, hívjuk, várjuk.


A szállás és étkezést nem igénylő csoportoknak személyenként 400Ft regisztrációs díjat kell fizetni. A meghívott csoportoknak és vendégeknek a szállás és étkezési költségekhez hozzá kell járulni. Ez személyenként és főétkezésenként 400 Ft/ és éjszakánként 800,- Ft, a Találkozó teljes idejére 3.000,- Ft. (Természetesen és sajnos, az utazási költségeket is a csoportoknak maguknak kell állni.)


Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon (illetve az azon feltüntetett kérdések megválaszolásával), lehet a megjelölt visszaküldési címen. A jelentkezési lapok és a felhívás letölthető a megadott honlapokról, másolható, kérjük, hogy továbbítsák minél több helyre.


Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 15.


Bővebb felvilágosítás: Zéta Kulturális Egyesület Vargáné Nagy Mária / Szekeres János 37/350-317, e-mail: info@zeta-adacs.hu

Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page