top of page
  • Színfal

MANÉZS Színházi Szemle 2015 - FELHÍVÁS


A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve második alkalommal hirdeti meg tiszaújvárosi minősítő találkozóját nem-hivatásos színházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára.


Nem-hivatásos színházak minősítő fesztiválja

In memoriam Lengyel Pál


A találkozó időpontja: 2015. szeptember. 26-27.

Helyszín: Tiszaújváros – Derkovits Kulturális Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 2.) Nevezési feltételek: A találkozóra műfaji megkötés nélkül jelentkezhet minden nem hivatásos, ifjúsági és felnőtt színjátszó csoport.

Nevezési díj: 500 Ft/ fő.

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 6. A fesztivál saját elismerésein túl az előadások kérhetik a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítését.*

Felhívás és jelentkezési lap letölthető: www.montazsegyesulet.hu, www.szin-jatekos.hu, www.dkk.tiszaujvaros.hu


A jelentkezések alapján a rendezőbizottság dönt a meghívásról.

Egyszerű étkezést (hideg ebéd és reggeli, meleg vacsora) és hálózsákos szállást térítésmentesen biztosítunk. Magasabb színvonalú szolgáltatás előzetes egyeztetést követően önköltségesen igénybe vehető.

*A minősítés a MSzSz tagjai számára térítésmentes, a tagságdíj 6000 Ft/év, amely a helyszínen is befizethető. A nem tagok számára a minősítés díja 10.000 Ft/ előadás. A minősítésről bővebben: http://www.szin-jatekos.hu/alapdokumentumok/minsit-fesztivalok.html

Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page