top of page
  • Szerző képeJátékos

XXXIII. Moson Vármegye Színjátszó Találkozó - FELHÍVÁS


A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület 2023. november 25-26 között rendezi meg a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központban a magyar anyanyelvű amatőr színjátszó csoportok találkozóját. A rendezvény céljai: bemutatkozási lehetőség biztosítása, országos minősítés szerzési lehetőség, tapasztalatszerzés és -csere valamint külföldi kapcsolatok ápolása.


A találkozóra a szervezőtől igényelt jelentkezési lapon bármely kárpát-medencei magyar anyanyelvű gyermek-, diák- és felnőtt amatőr színjátszó együttes jelentkezhet. A nem verseny jellegű rendezvényen műfaji, tematikai megkötés nélkül mutatható be átlagos technikai igényű színpadi produkció. A szervezők előnyben részesítik azt a produkciót, mely az egy óra időtartamot nem haladja meg.


Az előadásokat minősítő zsűri tekinti meg, amely szakmai tanácskozás keretében kérésre értékeli a produkciót, s különböző értékelési szempontok alapján díjakat oszt ki. Amely produkciók jelzik a jelentkezési lapon ezen igényüket, a minősítő zsűritől országos minősítést szerezhetnek.


A résztvevő csoportok az utazásukat maguk oldják meg. A szervezők minden csoportnak igény esetén térítés nélkül szombat és vasárnap étkezést, a távolabbról érkező együtteseknek a lehetőségek mértékéig szállást biztosítanak. Nevezési díj nincs.


Jelentkezési határidő: 2023. október 30.


Jelentkezni az erre a célra szolgáló űrlapon lehet, amelyet csatolva találtok meg az oldal alján. A jelentkezési lapot a következő címek egyikére kell elküldeni:

  • Postán: Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, H-9201 Mosonmagyar- óvár, Pf. 152.

  • E-mailban: info@movarkultura.hu

A jelentkező csoportnak érvényes e-mail címmel kell rendelkeznie, mert a kapcsolattartás elektronikus úton történik!


A találkozóval kapcsolatban a 00 36 96/217-388 telefon, valamint az info@movarkultura.hu e-mail címen lehet érdeklődni, illetve jelentkezési lapot kérni.


A jelentkezési lap a www.movarkultura.hu honlapról letölthető. A szervezők 2023. november 5-ig döntenek a jelentkezés elfogadásáról, s a résztvevő csoportokat részletesen tájékoztatják a találkozó tudnivalóiról. Jó felkészülést, eredményes szereplést!Mosonmagyaróvári Kulturális EgyesületJelentkezesi lap
.docx
DOCX letöltése • 20KB

Comments


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page