top of page
  • Szerző képeJátékos

VASVÁR 2018 - felhívás


A Nagy Gáspár Kulturális Központ 2018. június 21-24. között rendezi meg a (1987-ben útjára indult) Nemzetközi Színjátszó Fesztivált. Jelentkezni lehet március 9-ig!

A csoportok téma, idő és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. A szervezők fenntartják a jogot a kiválasztásra. A fesztivál nyári időszakban zajlik, ami lehetővé teszi a szabadtéri előadások megtartását. A Zeneiskola, a Templomkert és a Szentkút is helyet ad előadásoknak. Vendéglátóhelyek, kocsmaudvarok és belsők is válhatnak játszóhellyé konkrét kérések esetén. A csoportok kérhetik előadásuk minősítését. A Vándordíjon kívül további díjakat adunk ki, melyek között pénzdíjasok is lesznek. A mostani igények alapján 15-20 között lesz azon települések száma, amelyek előadást igényelnek a Hegyháton túl a megyén kívül, sőt országhatáron túlról is.


A zsűri tagjai ismert szakemberek lesznek az elmúlt évekből, akik jól ismerik a Fesztivál atmoszféráját, valamint új arcok is megjelennek. Mivel egy időben is folynak előadások ezért idén is több zsűri lesz.


Nevezési feltétel: pontosan kitöltött, határidőre leadott jelentkezési lap, plakát, szereposztás. Elvárás a marketinganyag időben való leadása.

A jelentkezés nem jelent automatikus beválogatást.


A jelentkezési lapon egy e-mail címet (kérjük azt használni a szervezési folyamatban) és telefonszámot adjanak meg, és azon legyenek elérhetők. Az e-mailen leadott címeken fogunk információt cserélni.


Nevezési határidő: 2018. március 09. péntek


A jelentkezés elfogadásáról április 15-ig döntenek. A tervek szerint a szálláshoz és étkezéshez a résztvevőknek minimális költséget kell fizetni. A vidéki előadásra vállalkozók esetén minden költséget mi és a fogadó fél visel.


További információk kérhetők: Telefonon: 00-36-94/573-070, E-mailen: info@ngkk.hu Gergye Rezső, Halmosi Tamás Nevezési lap letölthető a www.ngkk.hu weboldalról, illetve INNENTámogatók: Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiuma, Vasvár Város Önkormányzata, Magyar Szín- Játékos Szövetség, Vas Megye Közgyűlése és a VASVÁR NÉPE.


„A finom érzékenységű és minden ágában – a tragédiától a bohózatig – jól irányított színház néhány év alatt képes megváltoztatni egy nép fogékonyságát. Ám a lezüllesztett színház, ahol Pegazus szárnyait patái helyettesítik, egy egész nemzetet tud közönségessé tenni és elaltatni.” (Lorca)

コメント


Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page