top of page
  • Szerző képeJátékos

A hahagáj: FAQ-premier a MU-ban


Február 5-én mutatja be a FAQ társulat Árvai Péter rendezését, a Gerald Durrell regénye alapján készült A hahagájt a MU Színházban. Az előadás másnap is megtekinthető.


FAQ: A HAHAGÁJ Gerald Durrell regénye alapján Bemutató: 2016. február 5. 19:00 További előadás: 2016. február 6. 19:00


„A tenger legvégső peremén, azon a képzeletbeli vonalon, ahol az Indiai- meg a Csendes-óceán vizei önkényesen egymásba olvadnak, ott fekszik egy zöld és kellemes sziget; olyan távol, hogy azt hinnéd, ez a föld nem befolyásolhatja a külvilágot, s az sem a szigetet.”


Észrevétlenül lehetünk részesei egy kedélyes, jókedvű, derűs, tréfás, tréfálkozó, mókázó, viccelődő, víg, örömteli, jó kedélyű, joviális, örvendező, egészséges, jó hangulatú, mosolygós összeesküvésnek. Egy mesebeli sziget a nemzeti függetlenedés küszöbén áll, azonban a gyarmatbirodalom ezt a parányi helyet szemelte ki, hogy katonai repülőteret építsen, minek érdekében ki kéne pusztítani a növényvilág és így az állatvilág javát is.


Az előadásban segítségünkre lesznek erdőtüzek, politikusok, elveszett értékek, kihalt állatok és egy másik előadásból örökölt kád.


„Szerencsések vagyunk itt, hogy módunkban áll döntenünk a fontos dolgokról. A legtöbb helyen a hatalom ehhez túlságosan megosztott. A demokrácia nagyon jó dolog, de az áldásos diktatúra néha többet ér.”


Játszók: Baradlay Viktor, Boros Ádám, Horváth Fruzsina, Orbán Borbála, Rábavölgyi Tamás, Tóvaj Ágnes

Rendezte: Árvai Péter

Produkciós vezető: Gáspár Anna

Konzulens: Tárnoki Márk


JEGYVÁSÁRLÁS Jegyfoglalás: 06 (1) 209 4014, szinhaz@mu.hu

Programajánló

LEGFRISSEBB CIKKEINK
ROVATOK

Játékos folyóirat

Folyamatosan archiváljuk a Játékos régi lapszámait, olvass bele, mi volt a téma 20 évvel ezelőtt!

bottom of page